STØTVIGEN-CUPEN

Resultatliste 2022   Resultatliste 2021   Resultatliste 2020   Resultatliste 2019   Resultatliste 2018   Resultatliste 2017   Resultatliste 2016   Resultatliste 2015   Resultatliste 2014   Resultatliste 2013  

Opp igjennom årene har vi vært så heldige og ha flinke valpekjøpere som har vært aktive med hunden sin. Da spesielt innen utstilling, lydighet, blodspor og jakt.

Vi syns det er på sin plass å vise vår takknemlighet for dette og forhåpentligvis inspirere flere av våre valpekjøpere til å være aktive med sin hund og prøve seg i en av de spennende grenene som finnes innenfor hundesporten.

Derfor har vi nå satt i gang STØTVIGEN CUPEN (en cup vi vil arrangere hvert år).

Vi har satt opp statutter for: Utstilling, Jaktprøver/Workingtest, Blodsporprøver, Lydighetsprøver og for Agility/Hopp.

Vi legger sammen poengene hver deltagende hund har samlet i løpet av året og de 5 hundene med de høyeste poengsummene vil bli tildelt "Støtvigens Hederspris". Hunden med den totalt høyeste poengsummen blir kåret til "Årets Støtvigenhund".

Hunder som oppnår en tittel, vil bli tildelt "Støtvigens Ærespris".

Vi håper flere av dere vil hive dere på, for det er både moro og givende å trene med hunden sin, jobbe i team og se hva man kan oppnå Og ikke minst: tør man først å prøve er sjansen for å bli bitt av basillen ganske stor! Lykke til!

(De som ønsker statuttene tilsendt, kan gi beskjed til Trude i innboksen på FB eller e-post, så ordner vi det)