Vi som driver Kennel Støtvigen er Trude og Stig Støtvig. Vi bor på Nordre Vik i Horten, Vestfold. Ettersom vi begge har vokst opp med hunder, falt det seg naturlig for oss å utvide familien med noen firbente.

Vår første hund sammen kjøpte vi i 1996. Det var ei nydelig schæfer-tispe som vi kalte Cassandra. Hun ble dessverre ikke mer enn 2 år gammel.

Sorgen var stor og tung å bære, så det gikk ikke så lang tid for vi bestemte oss for å få en ny valp i huset. Siden fruen i huset hadde vokst opp med Golden, hadde vi lyst på den rasen denne gangen. Det var slett ikke noe dumt valg, tvert i mot, det er en utrolig godlynt, behagelig, lærenem og familievennlig rase. I 1999 endte vi opp med ei flott lita tispe fra Kennel Willemo. Hun het Willemo’s Karoline (Zita). Hun er en av stammødrene i vårt oppdrett.

Ønsket vårt er å beholde en valp fra hvert kull, dette for å kunne bevare linjene våre. For å få til dette har vi vært så heldige at vi har hatt fôrverter til diverse tisper opp igjennom årene. Vi er veldig glad for de fòrvertene vi har i dag og vil sette pris på om andre snille og hundeglade mennesker kunne tenke seg å ha en liten valp på fôr for oss ved en senere anledning. Når det er aktuelt vil det stå på forsiden av hjemmesiden vår.

Vi ønsker å avle frem friske, harmoniske og rasetypiske goldens (klikk for rasestandard). En golden kan brukes til så mangt, så her er det bare fornuften som setter grenser!